Energiebespaarmarkt Hasselt

Ook zo benieuwd wat je als inwoner van Hasselt kunt besparen op je energie? En aan comfort kunt winnen? Tijdens de Energiebespaarmarkt op dinsdag 3 december vertellen wij je er alles over.

Tijdens deze Energiebespaarmarkt kun je als inwoner van Hasselt een gratis energiescan voor je woning en het daaruit voortvloeiende advies aanvragen en je laten informeren over de mogelijkheden om goedkoper, comfortabeler en milieuvriendelijker te wonen.

DCZ helpt je

Onder het genot van een kopje koffie of thee laten wij je met plezier zien wat voor mogelijkheden er zijn om jouw woning beter te isoleren, efficiënter te verwarmen en bovendien comfortabeler te maken. Dankzij onze partners kunnen we je bovendien een alles-in-één-oplossing bieden zonder verschillende partijen in te hoeven schakelen.

Tijd en locatie

De Energiebespaarmarkt start om 18.30 uur in het gemeenthuis van Hasselt (Telvorenstraat 2) en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Misschien zit jij er straks net als de familie Joling ook wel heerlijk warm en comfortabel bij. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon binnenlopen. De toegang is gratis en vrijblijvend.

Alvast voorbereiden op de avond? In 3 minuten vertellen we je graag alvast meer.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen