Energiebespaarmarkt Steenwijkerland

Vraag jij je weleens af hoe duurzaam jouw woning is en ben je benieuwd hoeveel geld je kunt besparen? Op uitnodiging van de gemeente Steenwijkerland voorzien meerdere duurzaamheidsspecialisten jou op De Energiebespaarmarkt graag van informatie en advies op maat. In het gezellige centrum van Steenwijk ontdek je zo onder het genot van een lekkere bak koffie en een heerlijk zomersfeertje welke voordelen een energiezuinige woning biedt. Nu al benieuwd welke energiemaatregelen je kunt nemen? Op onze website vind je tips en ervaringen in woord en beeld.

Tijd en locatie

De Energiebespaarmarkt start om 16.00 uur op de markt in Steenwijk en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Misschien zit jij er straks ook wel heerlijk warm en comfortabel bij. Of juist lekker koel. Aanmelden is overigens niet nodig, kom gewoon langs. De toegang is gratis en vrijblijvend.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Ontdek hoeveel jij kan besparen ยป
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen