Bewonersbijeenkomst in Zwolle

Ook zo benieuwd wat je als bewoner van Zwolle kunt besparen op je energie? En aan comfort kunt winnen? Tijdens de gratis informatieavond vertellen wij je er alles over.

Tijdens deze informatieavond vertellen wij je welke mogelijkheden er zijn om dankzij DCZ te profiteren van een lagere energierekening én meer comfort in huis. En dat alles dankzij de 'alles-onder-één-dak' aanpak van DCZ.

Aan de hand van een voorbeeldwoning hebben wij bekeken hoe – per type woning - het beste energie kan worden bespaard en/of energie worden opgewekt. Tijdens de bijeenkomst praten we je hierover bij. Je krijgt dan tips hoe je energie, en dus geld, kunt besparen.

DCZ helpt je

Onder het genot van een kopje koffie of thee laten wij je met plezier zien wat voor mogelijkheden er zijn om jouw woning beter te isoleren, efficiënter te verwarmen en bovendien comfortabeler te maken. Dankzij onze partners kunnen we je bovendien een alles-in-één-oplossing bieden zonder verschillende partijen in te hoeven schakelen.

Tijd en locatie

De bijeenkomst van DCZ Duurzaam wonen vindt plaats op dinsdag 11 februari in Wijkcentrum Sio, Thorbeckelaan 2 te Zwolle en duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Inloop: 18.45 uur. Alle woningeigenaren uit de regio Zwolle zijn van harte welkom. De toegang is gratis en vrijblijvend.

Alvast voorbereiden op de avond? In 3 minuten vertellen we je graag alvast meer.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen