Webinar Zwolle ( live )

22 september online informatiebijeenkomst gemeente Zwolle

Na overweldigend succes in de buurgemeenten van Zwolle nu ook de 1e Webinar van DCZ in Zwolle.

Ook zo benieuwd wat je kunt besparen op je energie? En aan comfort kunt winnen? Tijdens deze online bijeenkomst vertellen wij je welke mogelijkheden er zijn om dankzij DCZ te profiteren van een lagere energierekening én meer comfort in huis. En dat alles dankzij de 'alles-onder-één-dak' aanpak van DCZ.

Aan de hand van een voorbeeldwoning hebben wij bekeken hoe – per type woning - het beste energie kan worden bespaard en/of energie worden opgewekt. Tijdens de bijeenkomst praten we je hierover bij. Je krijgt dan tips hoe je energie, en dus geld, kunt besparen.

DCZ helpt je

In 1 uur tijd laten wij je thuis met plezier zien wat voor mogelijkheden er zijn om jouw woning beter te isoleren, efficiënter te verwarmen en bovendien comfortabeler te maken. Dankzij onze partners kunnen we je bovendien een alles-in-één-oplossing bieden zonder verschillende partijen in te hoeven schakelen.

Tijd en locatie

Deze online bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 22 september en duurt van 20.00 tot 21.00 uur. Je kunt gewoon thuis blijven en kijken op je computer, tablet of telefoon. Alle woningeigenaren uit Zwolle zijn van harte welkom om mee te doen. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Je kunt je hier aanmelden: https://bit.ly/2YZLspt

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestiging op je e-mailadres.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen