WEBINAR ZWARTEWATERLAND

25 mei Online informatiebijeenkomst gemeente Zwartewaterland

Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?

Ook zo benieuwd wat je kunt besparen op je energie? En aan comfort kunt winnen?

Tijdens deze online bijeenkomst vertellen wij je welke mogelijkheden er zijn om dankzij DCZ te profiteren van een lagere energierekening én meer comfort in huis. En dat alles dankzij de 'alles-onder-één-dak' aanpak van DCZ.

Aan de hand van een voorbeeldwoning hebben wij bekeken hoe – per type woning - het beste energie kan worden bespaard en/of energie worden opgewekt. Tijdens de bijeenkomst praten we je hierover bij. Je krijgt dan tips hoe je energie, en dus geld, kunt besparen.

DCZ helpt je

In 1 uur tijd laten wij je thuis met plezier zien wat voor mogelijkheden er zijn om jouw woning beter te isoleren, efficiënter te verwarmen en bovendien comfortabeler te maken. Dankzij onze partners kunnen we je bovendien een alles-in-één-oplossing bieden zonder verschillende partijen in te hoeven schakelen.

Tijd en locatie

Deze online bijeenkomst vindt plaats op maandag 25 mei en duurt van 20.00 tot 21.00 uur. Je kunt gewoon thuis blijven en kijken op je computer, tablet of telefoon. Alle woningeigenaren uit Zwartewaterland zijn van harte welkom om mee te doen. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Meld je hier aan

En je ontvangt een bevestiging op je e-mailadres.

Alvast voorbereiden op de avond? In 3 minuten vertellen we je graag alvast meer.

Als deelnemer krijg je van de gemeente Zwartewaterland een gratis energiebespaartas met energiebesparende producten en een kortingskaart (totale waarde € 75,-). Tijdens de online bijeenkomst wordt uitgelegd hoe je deze krijgt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen