TOT 1 JAN 2022 | GEMEENTE STEENWIJKERLAND: ON-DEMAND WEBINAR

In samenwerking met de Gemeente Steenwijkerland hielden wij op woensdag 15 september de live-webinar ‘Bespaar op jouw energiekosten’. Je kunt deze terugkijken tot en met 31 december

Ook zo benieuwd wat je kunt besparen op je energiekosten? En aan comfort kunt winnen? Tijdens deze webinar vertellen wij je welke mogelijkheden er zijn om te profiteren van een lagere energierekening én meer comfort in huis. En dat alles dankzij de 'alles-onder-één-dak' aanpak van DCZ.

https://xement.webinargeek.com/verduurzaam-mijn-huis-sl-tot-1-1-2

Aan de hand van een voorbeeldwoning hebben wij bekeken hoe je - per type woning - het beste energie kan besparen en/of opwekken. Tijdens de webinar praten we je hierover bij. Je krijgt dan tips hoe je energie, en dus geld, kunt besparen.

DCZ helpt je

In een uur tijd ontdek je welke mogelijkheden er zijn om jouw woning beter te isoleren, efficiënter te verwarmen en bovendien comfortabeler te maken. Dankzij onze partners kunnen we je bovendien een alles-in-één-oplossing bieden zonder verschillende partijen in te hoeven schakelen.

Tijd en locatie

Je kunt deze webinar gratis en vrijblijvend terugkijken op je computer, tablet of telefoon.

https://xement.webinargeek.com/verduurzaam-mijn-huis-sl-tot-1-1-2

Gratis energiebespaartas

Alvast voorbereiden op de avond? In 3 minuten vertellen we je graag alvast meer.

Na het bekijken van deze webinar kunt u zich aanmelden voor een gratis energieadviesgesprek bij u thuis.


Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen