20 APRIL 2023 / LIVE WEBINAR ( label D t/m G ) / ZWARTEWATERLAND

De subsidies voor isolatie + overige regelingen zijn voor 2023 flink verhoogd. Daardoor wordt het dit jaar voor steeds meer woningeigenaren in Zwartewaterland interessant om hun huis te verduurzamen.

Ook jij kunt geld en energie besparen door je woning te verduurzamen. We helpen je er graag mee op weg. Door de stijgende energieprijzen en de verhoogde subsidies in 2023 voor isolatie, wordt verduurzamen de beste investering in je huis. Je bespaart niet alleen geld, maar je huis wordt ook comfortabeler en klaar voor de toekomst. Maar hoe maak je hierin goede keuzes, hoe kom je aan de juiste subsidies en een uitvoering met kwaliteit en gemak? Graag leggen we uit hoe je dat kunt aanpakken.

Alle woningeigenaren in Zwolle en regio nodigen we van harte uit om mee te doen. Na afloop kun je je aanmelden voor een gratis energie-adviesgesprek met onze energieadviseur Egbert Brouwer.

De live webinar van de gemeente ZWL en DCZ is op donderdag 20 april 2023 van 20.00 tot 21.00 uur.

Aanmeldmogelijkheid voor de live webinar is :

Volledige URL registratiepagina: Volgt enkele weken voor webinar

Alvast voorbereiden op de avond? In 3 minuten vertellen we je graag alvast meer.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen ยป
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen