7 SEPTEMBER 2022 / ZWOLLE / KAMPEN LIVE WEBINAR

De subsidies voor isolhttps://xement.webinargeek.com/verduurzamen-de-beste-investering-in-je-huis-7-9-22atie en warmtepompen zijn voor 2022 flink verhoogd. Daardoor wordt het dit jaar voor steeds meer woningeigenaren in Zwolle en Kampen interessant om hun huis te verduurzamen.

Ook jij kunt geld en energie besparen door je woning te verduurzamen. We helpen je er graag mee op weg. Door de stijgende energieprijzen en de verhoogde subsidies in 2022 voor isolatie en warmtepompen, wordt verduurzamen de beste investering in je huis. Je bespaart niet alleen geld, maar je huis wordt ook comfortabeler en klaar voor de toekomst. Maar hoe maak je hierin goede keuzes, hoe kom je aan de juiste subsidies en een uitvoering met kwaliteit en gemak? Graag leggen we uit hoe je dat kunt aanpakken.

Alle woningeigenaren in Zwolle en Kampen nodigen we van harte uit om mee te doen. Na afloop kun je je aanmelden voor een gratis energie-adviesgesprek met onze energieadviseur Egbert Brouwer. Of vul onze nieuwe bespaarcheck eens in.

Dit live webinar van DCZ vindt plaats op woensdag 7 september 2022 van 18.30 tot 19.30 uur.

Aanmeldmogelijkheden

Volledige URL registratiepagina: https://xement.webinargeek.com/verduurzamen-de-beste-investering-in-je-huis-7-9-22

Alvast voorbereiden op de avond? In 3 minuten vertellen we je graag alvast meer.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen ยป
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen