8 FEBRUARI 2022 / LIVE WEBINAR ZWARTEWATERLAND

Ook zo benieuwd wat je kunt besparen op je energiekosten? En aan comfort kunt winnen? Tijdens deze webinar vertellen wij je welke mogelijkheden er zijn om te profiteren van een lagere energierekening én meer comfort in huis. En dat alles dankzij de 'alles-onder-één-dak' aanpak van DCZ.

Aan de hand van een voorbeeldwoning hebben wij bekeken hoe je - per type woning - het beste energie kan besparen en/of opwekken. Tijdens de online bijeenkomst praten we je hierover bij. Je krijgt dan tips hoe je energie, en dus geld, kunt besparen.

DCZ helpt je

In een uur tijd ontdek je welke mogelijkheden er zijn om jouw woning beter te isoleren, efficiënter te verwarmen en bovendien comfortabeler te maken. Dankzij onze partners kunnen we je bovendien een alles-in-één-oplossing bieden zonder verschillende partijen in te hoeven schakelen.

Tijd en locatie

Deze live webinar werd gehouden op dinsdag 8 februari. Je kunt hiervoor gewoon thuis blijven en kijken op je computer, tablet of telefoon. Alle woningeigenaren uit Zwartewaterland zijn van harte welkom om mee te doen. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Volledige URL registratiepagina: https://xement.webinargeek.com/bespaar-geld-en-energie-verduurzaam-uw-huis-z-8-2

Alvast voorbereiden op de avond? In 3 minuten vertellen we je graag alvast meer.

Na het bekijken van deze webinar kunt u zich aanmelden voor een gratis energieadviesgesprek bij u thuis. Tevens is er een mogelijkheid voor een infraroodscan met een bijdrage van de gemeente Zwartewaterland.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen