TOT 1 SEP 2024 / ON DEMAND WEBINAR / ZWOLLE en REGIO

De subsidies voor isolatie en warmtepompen zijn voor 2023 flink verhoogd. Daardoor wordt het dit jaar voor steeds meer woningeigenaren in Zwolle en regio interessant om hun huis te verduurzamen.

Ook jij kunt geld en energie besparen door je woning te verduurzamen. We helpen je er graag mee op weg. Door de stijgende energieprijzen en de verhoogde subsidies in 2023 voor isolatie en warmtepompen, wordt verduurzamen de beste investering in je huis. Je bespaart niet alleen geld, maar je huis wordt ook comfortabeler en klaar voor de toekomst. Maar hoe maak je hierin goede keuzes, hoe kom je aan de juiste subsidies en een uitvoering met kwaliteit en gemak? Graag leggen we uit hoe je dat kunt aanpakken.

Alle woningeigenaren in Zwolle en regio nodigen we van harte uit om mee te doen. Na afloop kun je je aanmelden voor een gratis energie-adviesgesprek met onze energieadviseur Egbert Brouwer. Of vul onze nieuwe bespaarcheck eens in.

De live webinar van DCZ heeft plaatsgevonden op woensdag 13 september 2023 van 18.30 tot 19.30 uur.

Aanmeldmogelijkheid voor deze on demand webinar :

https://xement.webinargeek.com/verduurzamen-de-beste-investering-in-je-huis-2


Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen ยป
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen