TOT 1 SEP 2024 / ON DEMAND WEBINAR / ZWARTEWATERLAND

Ook zo benieuwd wat je kunt besparen op je energiekosten? En aan comfort kunt winnen? Tijdens deze webinar vertellen wij je welke mogelijkheden er zijn om te profiteren van een lagere energierekening én meer comfort in huis. En dat alles dankzij de 'alles-onder-één-dak' aanpak van DCZ.

Aan de hand van een voorbeeldwoning hebben wij bekeken hoe je - per type woning - het beste energie kan besparen en/of opwekken. Tijdens de webinar praten we je hierover bij. Je krijgt dan tips hoe je energie, en dus geld, kunt besparen.

DCZ helpt je

In een uur tijd ontdek je welke mogelijkheden er zijn om jouw woning beter te isoleren, efficiënter te verwarmen en bovendien comfortabeler te maken. Dankzij onze partners kunnen we je bovendien een alles-in-één-oplossing bieden zonder verschillende partijen in te hoeven schakelen.

De live webinar van de gemeente ZWL en DCZ heeft plaatsgevonden op maandag 5 februari om 10u

Aanmeldmogelijkheid voor de on demand webinar is :https://xement.webinargeek.com/bespaar-geld-en-energie-in-huis-1

Je kunt deze webinar gratis en vrijblijvend on-demand kijken op je computer, tablet of telefoon

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen