Wat kan jouw persoonlijke adviseur voor jou doen

Een duurzame woning is een slimme keuze voor jezelf én voor de toekomst. Je begint direct met geld besparen en bovendien stijgt jouw woning in waarde. Maar waar moet je beginnen en hoe pak je dat aan? Kies voor het gemak van één aanspreekpunt op weg naar een duurzame woning. DCZ heeft alle kennis in huis! Wat Egbert van DCZ allemaal precies voor jou kan betekenen? We geven je graag een indruk van onze werkwijze en werkzaamheden.

Bespaarcheck

Wil jij minder afhankelijk zijn van de alsmaar stijgende gasprijzen? Dat kan met hulp van DCZ! We helpen je graag om je huis te verwarmen met veel minder of zelfs zonder aardgas. Maar hoe kun je jouw huis gedeeltelijk of volledig gasvrij maken? Wat gaat je dat kosten? En hoe zit dat als je jouw woning volledig energieneutraal wilt maken? Met deze bespaarcheck bieden we je graag inzicht.

Doe de bespaarcheck »

Infraroodscan

De meeste warmtelekken zie je niet met het blote oog. Wij beschikken over professionele apparatuur waarmee we een infraroodscan van jouw woning maken. Met deze warmtebeelden kunnen we exact bepalen op welke plaatsen in jouw woning warmte weglekt en welke duurzame maatregelen voor jou efficiënt zijn.

Labelsprong (energielabel)

De verbetering van het energielabel van jouw woning is een belangrijke stap op weg naar een duurzame woning. En een hoger energielabel betekent ook een hogere woningwaarde. Welke labelsprong is haalbaar voor jouw woning? Wij zoeken het graag voor je uit.

Verwachte bezuinigingen

Hoeveel geld levert jouw duurzame woning straks precies op? Wij kunnen je per maatregel precies vertellen wat de verwachte bezuinigingen zijn. Zo kun je exact bepalen welke duurzaamheidsoplossingen voor jou het meest gunstig zijn.

Uitzoeken van subsidiemogelijkheden

Duurzaam wonen is dé trend van dit moment. Wist je dat de overheid verschillende duurzaamheidsoplossingen subsidieert? DCZ zoekt graag uit voor welke subsidies jij in aanmerking komt. Zo weet je zeker dat je geen geld misloopt.

Energie-bespaarlening

Naast de subsidies verstrekt de overheid ook energie-bespaarleningen. Deze leningen hebben gunstige voorwaarden en kunnen een duurzame woning nóg aantrekkelijker maken. DCZ weet precies welke leningen in jouw gemeente van toepassing zijn en informeert je graag.

Regelen van de werkzaamheden

Als je besluit om jouw woning duurzamer te maken, kunnen wij alle werkzaamheden voor je coördineren. Zo krijg je niet met allerlei losse partijen te maken, maar met één hecht team en één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen