Op zoek naar dakisolatie in de regio Zwolle / Kampen?

De meeste huizen in de regio Zwolle en Kampen die voor 2010 gebouwd zijn, hebben onvoldoende dakisolatie. De professionals van DCZ kunnen je helpen met een duurzame verbouwing die leidt tot meer wooncomfort en tot wel 20% energiebesparing. Dankzij de subsidiemogelijkheden voor dakisolatie wordt deze maatregel extra aantrekkelijk.

Waarom is dakisolatie belangrijk?

Goede dakisolatie zorgt voor een stabiele temperatuur in huis. Je bespaart daarmee aanzienlijk op je stookkosten en je CO2-uitstoot.

Hoe werkt het?

Door het aanbrengen van een isolerende laag op de binnenkant of buitenkant van het dak, zorgen we ervoor dat de warmte uit huis niet naar buiten kan ontsnappen. Ook kunnen de medewerkers van DCZ je zoldervloer isoleren, waardoor de warmte nog beter binnenblijft.

Hoe wordt dakisolatie aangebracht?

Bij dakisolatie vanaf de binnenkant spuiten we polyurethaan (pur) tegen de binnenzijde van het dakbeschot. Dit kun je mooi afwerken door het te betimmeren.

Ook is het mogelijk om pur aan de buitenkant van het dakbeschot te spuiten. We verwijderen dan eerst de dakbedekking en plaatsen deze naderhand weer terug.

Met welk materiaal wordt het dak geïsoleerd?

Bij DCZ maken we gebruik van polyurethaan (pur) om je dak te isoleren. Dit materiaal kan zowel aan de binnenkant als de buitenkant van het dak aangebracht worden.

Zodra pur is uitgehard, behoudt het zijn vorm. Het schuim sluit alle naden en kieren goed af en laat geen lucht en vocht door. Bovendien is pur-schuim veilig voor mens en milieu.

Hoe lang duurt het isoleren van het dak?

Het duurt één dag om je dak volledig te isoleren aan de binnen- of buitenkant.

Wat zijn de kosten van dakisolatie?

Voor een huis met directe buren kost dakisolatie tussen de 2.000,- en 3.000,- euro. Voor een vrijstaande woning kun je denken aan een bedrag van 4.500,- euro.

Afhankelijk van je energieverbruik bespaar je tussen de 450,- en 950,- euro per jaar op je stookkosten.

Welke daken kunnen geïsoleerd worden?

Pur-schuim kan gebruikt worden op zowel schuine als platte daken. De meeste oudere daken in de regio Zwolle en Kampen zijn onvoldoende geïsoleerd. Gelukkig beschikken de meeste huizen die sinds 2010 gebouwd zijn over goede dakisolatie.

Wat is het goede moment om het dak te laten isoleren?

DCZ kan je dak op ieder moment isoleren. Ben je je zolder aan het verbouwen of vervang je het dak, dan is dat het ideale moment voor dakisolatie.

Benieuwd wat dakisolatie voor jouw huis kan betekenen? »

Benieuwd wat jij met jouw huis kan besparen met dakisolatie? Vul direct onderstaand formulier in.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Vergeet deze oplossingen niet…

Kosten besparen en energiezuiniger wonen kan op vele manieren. Maak kennis met ál onze oplossingen en ga voor optimaal voordeel!

Heb je een vraag?

Heb je vragen over onze maatregelen of wil je graag een persoonlijk advies? Laat het ons weten!

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Kunnen wij je helpen?
Kies je ook voor DCZ?
Ontdek al onze voordelen »

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen