Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie heeft een grote meerwaarde voor jouw huis: je profiteert van een lagere energierekening, de warmte blijft binnen en het is goed voor het milieu. Bovendien is spouwmuurisolatie waarschijnlijk goedkoper dan je denkt!

Wat is spouwmuurisolatie?

De spouw is de ruimte tussen een binnen- en buitenmuur. Deze ruimte kun je laten opvullen met isolatiemateriaal, zodat je huis in de winter lekker warm en in de zomer juist koel blijft.

Hoe brengen we spouwmuurisolatie aan?

We maken een op maat gemaakt plan voor jouw huis. Voorafgaand aan het isolatiewerk beoordelen we eerst de spouw.

Onderzoek

We onderzoeken je spouw met een camera. Zo bepalen we het te isoleren oppervlakte en controleren we de buitenmuren op specifieke problemen zoals koudebruggen, vochtdoorslag of scheuren in stenen of voegen. Indien nodig voeren we extra onderzoek uit met infrarood warmtebeelden.

Installatie
Volgens een op maat gemaakt plan voor jouw huis boren we daarna stofvrij gaatjes in de voegen op exact vastgestelde plaatsen. Via het gatenpatroon vullen we je spouw met verlijmde EPS isolatieparels HR++ of minerale wol. Ten slotte dichten wij de gaatjes met cement op kleur en herstellen we de ventilatie van de kruipruimte met roosters.

Tijdsduur
Binnen een dag voorzien wij je woning volledig van spouwmuurisolatie. Na afloop van de werkzaamheden laten wij de werkplek netjes en bezemschoon achter.

Wat zijn de voordelen van spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is relatief goedkoop te realiseren. Het zorgt ervoor dat jouw woning warmte beter kan vasthouden en jouw muren minder kou afgeven.

Terugverdientijd
Je hebt de investering snel terugverdiend, meestal binnen 3,5 jaar.

Milieuvriendelijk

Spouwmuurisolatie biedt veel comfort in huis. Dit zorgt meteen voor milieuwinst. Je gasverbruik daalt en de CO²-uiststoot vermindert.

Benieuwd wat spouwmuurisolatie voor jouw huis kan betekenen? »
Spouwmuurisolatie

Vergeet deze oplossingen niet…

Kosten besparen en energiezuiniger wonen kan op vele manieren. Maak kennis met ál onze oplossingen en ga voor optimaal voordeel!

Heb je een vraag?

Heb je vragen over onze maatregelen of wil je graag een persoonlijk advies? Laat het ons weten!

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Kunnen wij je helpen?
Kies je ook voor DCZ?
Ontdek al onze voordelen »

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen