Dakisolatie

Wist je dat een dak zonder isolatie een van de grootste energieverspillers is? Met goede dakisolatie bespaar je jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten en woon je comfortabeler. Bijkomend voordeel is dat er voor dakisolatie aantrekkelijke subsidiemogelijkheden zijn.

Wat is dakisolatie?

Warmte stijgt van nature op. Dakisolatie zorgt ervoor dat je deze warmte beter kunt vasthouden, omdat je dak luchtdicht wordt afgesloten. Zo bespaar je uiteindelijk flink op de stookkosten.

Hoe brengen we dakisolatie aan?

Dakisolatie leent zich voor verschillende soorten daken: schuin, plat of zoldervloer.

Isolatie vanaf de binnenzijde

Dakisolatie vanaf de binnenzijde voeren we uit door Icynene H2 foam tegen het dakbeschot aan te spuiten. Hierna kun je desgewenst de zolder aftimmeren.

Tijdsduur

In de meeste gevallen kunnen wij je dak binnen een dag isoleren.

Wat zijn de voordelen van dakisolatie?

Het grootste deel van de woningen in Nederland beschikt al over een geïsoleerd dak, maar in de meeste gevallen is deze isolatie matig uitgevoerd. Je dakisolatie verbeteren is daarom de moeite waard.

Terugverdientijd

Type woning Indicatieve kosten Besparing per jaar
*Tussenwoning 2.000,- euro 450,- euro
*Hoekwoning/2-1 kap 3.000,- euro 600,- euro
*Vrijstaande woning 4.500,- euro 950,- euro

Milieuvriendelijk

Een goed geïsoleerd dak is beter voor het milieu. Jouw woning verliest immers minder warmte, waardoor je minder hoeft te stoken. Dat scheelt gas en CO²-uitstoot.

Dakisolatie met Icynene

Icynene is een geavanceerd isolatieschuim dat te vergelijken is met gewone PUR. Het grote verschil is dat het op waterbasis is en met lucht wordt ingeblazen. Naast dakisolatie gebruiken we Icynene ook voor de isolatie van vloeren en wanden. Omdat het wordt aangebracht en uithardt met behulp van water is het vrijwel geurloos tijdens en na het aanbrengen ervan.

Is mijn woning geschikt?

  • Voor ieder dak (schuin of plat) is isolatie mogelijk. Maar doe het wel meteen goed! Hoe? Met een hoge isolatiewaarde van Rd 3.5 m2 K/W of meer.
  • Voor 2010 aangebrachte dakisolatie is in de meeste gevallen nog sterk te verbeteren. Slimme momenten zijn het verbouwen van de zolder en het renoveren van het dak. Wij komen graag bij je langs voor dakisolatie in de regio Zwolle/Kampen en omstreken

Benieuwd wat dakisolatie voor jouw huis kan betekenen? »

Vraag een gratis energiescan aan

Je ziet het, dakisolatie is een uitstekende manier om jouw woning te verduurzamen. Wil je weten waar nog meer energiebesparende en comfort verhogende kansen liggen? Bezoek een van onze bijeenkomsten of webinars. Mocht onze aanpak je aanspreken, dan komen we graag bij je langs voor een vrijblijvend totaaladvies, waarbij we jouw situatie bekijken en inventariseren.

Ook daarna nemen we graag alle zorg uit handen; van het uitzoeken van de subsidiemogelijkheden tot aan het coördineren van de werkzaamheden en het verzorgen van de energielabelverbetering.

Vraag een gratis energiescan aan »

Benieuwd wat jij met jouw huis kan besparen met dakisolatie? Vul direct onderstaand formulier in.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Vergeet deze oplossingen niet…

Kosten besparen en energiezuiniger wonen kan op vele manieren. Maak kennis met ál onze oplossingen en ga voor optimaal voordeel!

Heb je een vraag?

Heb je vragen over onze maatregelen of wil je graag een persoonlijk advies? Laat het ons weten!

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Kunnen wij je helpen?
Kies je ook voor DCZ?
Ontdek al onze voordelen »

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen