Duurzaam verbouwen

Is je huis toe aan een make-over? Dan ben je bij DCZ-partner Riezebos Bouwbedrijf aan het juiste adres! Zij bieden je bij elke interieurwijziging, uitbreiding (aanbouw of dakopbouw) of renovatie de juiste oplossing. Renovatie kan bestaan uit het vervangen van de kozijnen door houten, kunststof of aluminium kozijnen of het vervangen van de gevelbekleding. Maar het kunnen ook allerhande overige ‘upgrade’ werkzaamheden zijn. Hiermee verhoog je niet alleen het wooncomfort en de uitstraling van je woning, maar ook de energiewaarde wordt geoptimaliseerd. Daarnaast kan er op onderhoud flink bespaard worden door te kiezen voor duurzame onderhoudsvriendelijke materialen

Materiaalkeuze

Duurzaam verbouwen zit allereerst in de materiaalkeuze waarmee de bouwplannen worden uitgevoerd. We kiezen voor milieuvriendelijke en energiebesparende materialen met een lange levensduur. Wat hierbij van belang is, is dat deze materialen niet alleen duurzaam geproduceerd worden maar ook dat het onderhoud minimaal is.

Combinatiemogelijkheden

We kijken altijd hoe we bouwkundige veranderingen kunnen combineren met duurzame aanpassingen. Wanneer bijvoorbeeld de kozijnen en gevel aan vervanging toe zijn, kijken we meteen hoe we de isolatie in de constructie optimaal kunnen uitvoeren zodat de warmte beter binnen blijft. Wellicht zijn er ook andere combinaties met oplossingen die DCZ biedt mogelijk. Wanneer uw budget het toelaat is een flinke energierenovatie de beste stap met het hoogste rendement. U kunt dan maximaal besparen op energiekosten en onderhoudskosten. Is het budget niet toereikend om alles in één keer te doen, dan is het zeker verstandig toch te beginnen met verduurzamen in stapjes. Daarmee bespaart u direct op uw energie- en onderhoudskosten.

Toekomstmogelijkheden

Verder denken we graag met je mee over hoe je langer in je woning kunt blijven wonen zonder grote nieuwe investeringen. Een voorbeeld? Wanneer we een werk- of hobbykamer op de je begane grond maken, adviseren we over de afmetingen. Diezelfde ruimte kan in de toekomst immers dienen als slaapkamer met badkamer.

Inspiratie opdoen?

We helpen je graag met de keuze voor het energiezuinigste, comfortabelste en mooiste resultaat. Kom daarom inspiratie opdoen voor de mogelijkheden om duurzaam te verbouwen in de showroom van onze specialist Riezebos Bouwbedrijf.
Bezoek de showroom »

Benieuwd wat duurzaam verbouwen voor jouw huis kan betekenen? »

Benieuwd wat jij met jouw huis kan besparen met duurzaam verbouwen? Vul direct onderstaand formulier in.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Vergeet deze oplossingen niet…

Kosten besparen en energiezuiniger wonen kan op vele manieren. Maak kennis met ál onze oplossingen en ga voor optimaal voordeel!

Heb je een vraag?

Heb je vragen over onze maatregelen of wil je graag een persoonlijk advies? Laat het ons weten!

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Kunnen wij je helpen?
Kies je ook voor DCZ?
Ontdek al onze voordelen »

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen