Duurzaam verbouwen

Is je huis toe aan een make-over? Dan ben je bij DCZ-partner Riezebos Bouwbedrijf aan het juiste adres! Wij bieden je bij elke interieurwijziging, uitbreiding of renovatie de kans om niet alleen het wooncomfort en de uitstraling van je woning op nieuwbouwniveau te brengen, maar ook de energiewaarde.

Materiaalkeuze

Duurzaam verbouwen zit allereerst in de materiaalkeuze, waarmee we de bouwplannen uitvoeren. We kiezen alleen milieuvriendelijke en energiebesparende materialen met een lange levensduur.

Combinatiemogelijkheden

We kijken altijd hoe we bouwkundige veranderingen kunnen combineren met duurzame aanpassingen. Als bijvoorbeeld je kozijnen en gevel aan vervanging toe zijn, passen we meteen isolatiemaatregelen toe. En wellicht zijn er andere combinaties met oplossingen die DCZ biedt mogelijk. Een flinke energierenovatie werkt immers altijd beter dan kleine duurzaamheidsstapjes te zetten.

Toekomstmogelijkheden

Ook denken we met je mee over hoe je langer in je woning kunt blijven wonen, zonder nieuwe investeringen. Een voorbeeld? Als we een werk- of hobbykamer op je begane grond maken, adviseren we over de afmetingen. Diezelfde ruimte kan in de toekomst immers dienen als slaapkamer.

Inspiratie opdoen?

We helpen je graag met de keuze voor het energiezuinigste, comfortabelste en mooiste resultaat. Kom daarom eens inspiratie opdoen voor de mogelijkheden om duurzaam te verbouwen in de showroom van onze specialist Riezebos Bouwbedrijf.
Bezoek de showroom »

Benieuwd wat duurzaam verbouwen voor jouw huis kan betekenen? »

Benieuwd wat jij met jouw huis kan besparen met duurzaam verbouwen? Vul direct onderstaand formulier in.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Vergeet deze oplossingen niet…

Kosten besparen en energiezuiniger wonen kan op vele manieren. Maak kennis met ál onze oplossingen en ga voor optimaal voordeel!

Heb je een vraag?

Heb je vragen over onze maatregelen of wil je graag een persoonlijk advies? Laat het ons weten!

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Kunnen wij je helpen?
Kies je ook voor DCZ?
Ontdek al onze voordelen »

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen