Kunststof kozijnen in Zwolle

Je woning verduurzamen kan op vele manieren. Maar wist je dat kunststof kozijnen daar ook een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren? Bij DCZ vertellen we je graag hoe raamkozijnen onderdeel kunnen uitmaken van een goed uitgedacht totaalplan aan duurzame maatregelen. En wat de voordelen van kunststof kozijnen zijn!

Onze partner Riezebos Bouwbedrijf heeft vele jaren ervaring op het gebied van kunststof kozijnen, maar bijvoorbeeld ook kierdichting, geïsoleerde deuren en kunststof gevelbekleding. Stuk voor stuk zijn dit goede manieren om de isolatieschil van je huis te verbeteren. Meer weten over het toepassen van kunststof kozijnen voor het verduurzamen van jouw woning?

Vraag een gratis energiescan aan »

Waarom kunststof kozijnen?

Misschien vraag je je af wat de voordelen zijn van kunststof kozijnen. Dat zijn er veel! De kozijnen van Riezebos zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden, met realistische hoekverbindingen en een mooie matte afwerking. Maar ze bieden nog veel meer voordelen, in vergelijking met bijvoorbeeld een houten uitvoering. We zetten ze voor je op een rij:

- Hoge mate van duurzaamheid

Kunststof kozijnen zijn vochtwerend, ontzettend duurzaam en kunnen vele tientallen jaren meegaan. Zo heb je er dus een lange tijd bijna geen omkijken meer naar.

- Erg makkelijk te onderhouden

Kunststof kozijnen zijn namelijk ook erg onderhoudsvriendelijk. Zo behoren het schuren en schilderen van je kozijnen, wat je bij houten exemplaren toch eens in de zoveel jaren moet uitvoeren, tot het verleden. En daarnaast zijn ze makkelijk schoon te maken.

- Hoge isolatiewaarde

Naast dat kunststof kozijnen dus lang meegaan, hebben ze nog een andere duurzame eigenschap. Ze zijn namelijk erg isolerend, met uitstekende afdichting. Dat geldt zowel wat betreft warmte als geluid. Helemaal als je ze combineert met duurzaam glas, zoals HR++ glas, bespaar je jaarlijks veel geld. Het is natuurlijk ook nog eens goed voor het milieu.

Maar waar je isoleert, moet je ook ventileren. Onder andere om te voorkomen dat vocht niet van binnen naar buiten kan. Dat kan door regelmatig ramen open te zetten. Maar het voordeel van onze kunststof kozijnen is dat ze over goede ventilatiemogelijkheden beschikken, voor een continue luchtstroom.

- Hoge mate van veiligheid

Ook op het gebied van veiligheid zit je met onze kunststof kozijnen helemaal goed. Ten eerste omdat de kozijnen van Riezebos zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat betekent dat je het inbrekers erg lastig maakt om je woning in te komen. Daar komt bij dat de kwaliteit van deze kozijnen erg hoog is, ze hebben namelijk het KOMO-keurmerk.

Hoeveel kost (het plaatsen van) kunststof kozijnen?

Benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? En hoe duur het is om ze te laten plaatsen? Dit is afhankelijk van de gewenste maatvoeringen en hoeveelheid kozijnen. We gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan om jouw persoonlijke thuissituatie en eventuele subsidiemogelijkheden door te nemen. Daarbij kijken we naar het totaalplaatje, zodat je zeker weet dat de kunststof kozijnen hun volle rendement behalen.

Vraag een gratis energiescan aan

Naast kunststof kozijnen kunnen we je ook op veel andere fronten helpen met het verduurzamen van jouw woning. Van zonnepanelen, alle soorten woningisolatie, warmtepompen tot een HR CV-ketel. Vraag een gratis energiescan aan om je vrijblijvend te informeren over manieren om jouw woning te verduurzamen. En dus uiteindelijk veel geld te besparen! Of neem deel aan een van onze webinars of bijeenkomsten.

Vraag een energiescan aan! »

Benieuwd wat jij met jouw huis kan besparen met kunststof kozijnen? Vul direct onderstaand formulier in.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…

Vergeet deze oplossingen niet…

Kosten besparen en energiezuiniger wonen kan op vele manieren. Maak kennis met ál onze oplossingen en ga voor optimaal voordeel!

Heb je een vraag?

Heb je vragen over onze maatregelen of wil je graag een persoonlijk advies? Laat het ons weten!

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Kunnen wij je helpen?
Kies je ook voor DCZ?
Ontdek al onze voordelen »

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen