Aantrekkelijk investeren met de Energiebespaarlening Overijssel

Wil jij goedkoper, comfortabeler en milieuvriendelijker wonen, maar wil of kun je het hele bedrag niet in een keer investeren? Dan biedt de landelijke Energiebespaarlening Overijssel uitkomst, een boetevrije lening met een rentepercentage vanaf 0,8 procent.

Wanneer je jouw huis wilt verduurzamen, moet je daar vaak een flinke investering voor doen. Deze investering verdient zich gelukkig al snel terug, doordat je veel geld bespaart op je energiekosten. Om jou op weg te helpen met die investering, is er de Energiebespaarlening Overijssel. Deze lening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan jouw eigen huis te financieren.

Financiële bijdrage van de provincie Overijssel

De Energiebespaarlening is in heel Nederland beschikbaar voor zowel particulieren als Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Sommige lokale overheden dragen hier financieel een extra steentje aan bij. Door de financiële bijdrage van de provincie Overijssel is de Energiebespaarlening Overijssel nu voor een extra laag rentetarief beschikbaar voor alle woningeigenaren en VvE’s in Overijssel.

Extra voordeel met Energiebespaarlening Overijssel

Door de financiële bijdrage van de provincie Overijssel kun je de Energiebespaarlening afsluiten met een rente vanaf 0,8%. Dit rentepercentage geldt bij een looptijd van zeven jaar en staat gedurende de hele looptijd van de lening vast. Daarnaast kun je de gehele lening, of een gedeelte ervan, boetevrij aflossen. De minimum extra aflossing bedraagt € 250,-. Het afsluiten van de lening is geheel gratis.

Belangrijkste voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de Energiebespaarlening Overijssel dien je eigenaar en bewoner te zijn van een bestaande woning in Overijssel. Ben je dit en vraag je de lening aan? Dan is de aanvraag drie maanden geldig en mag je de lening alleen gebruiken voor maatregelen van de maatregelenlijst. Die maatregelen dienen uitgevoerd te worden door een aannemer of installateur. Maatregelen die je als bewoner zelf uitvoert, vallen helaas niet onder Energiebespaarlening.

Jouw startpunt naar duurzaam wonen

De Energiebespaarlening Overijssel kan jouw startpunt zijn op weg naar duurzaam wonen. Met tal van maatregelen kan DCZ jouw woning structureel energiezuiniger maken en jouw besparing naar honderden euro’s per jaar brengen. Meer weten? Bekijk dan al onze oplossingen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen