Bespaartip 14: Verwarm de slaapkamer niet!

Uit recent onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt, dat onze portemonnee de grootste prikkel is om zuinig met energie om te gaan. DCZ helpt jou daar graag bij door bespaartips met je te delen.Vandaag tip 14: Verwarm de slaapkamer niet!

Veel mensen vinden het fijn om in een koude omgeving te slapen, maar dan wel onder een warme deken. En als het echt koud is? Een warme kruik mee naar bed! Uit onderzoek blijkt dat mensen in een koude slaapkamer gemakkelijker in slaap vallen en gezonder blijven dan mensen in een verwarmde slaapkamer.

Reden genoeg dus om je slaapkamer niet te verwarmen. Wanneer de verwarming op deze kamer uitstaat, verbruik je minder gas. Hiermee bespaar je gemiddeld 80 euro per jaar op je energierekening.

Pak je het liever rigoureuzer aan? Met tal van maatregelen kan DCZ jouw woning structureel energiezuiniger maken en jouw besparing naar honderden euro’s per jaar brengen. Meer weten? Bekijk dan al onze oplossingen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen