Bespaartip 17: Kies voor buitenlampen met een bewegingssensor!

Uit recent onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt, dat onze portemonnee de grootste prikkel is om zuinig met energie om te gaan. DCZ helpt jou daar graag bij door bespaartips met je te delen.Vandaag tip 17: Kies voor buitenlampen met een bewegingssensor!

Vergeet jij ook wel eens de buitenlamp uit te doen voordat je naar bed gaat? Je bent niet de enige, want de buitenlamp is een lamp die ’s nachts onbewust regelmatig aan blijft staan. Wanneer lampen onnodig lang branden, kost dat veel energie. Is er dan een andere oplossing om ’s avonds niet in het donker thuis te komen? Jazeker! Je kunt dan het best kiezen voor lampen die reageren op beweging.

Een buitenlamp met een bewegingssensor hoef je niet uit te doen, maar geeft je wel een veilig gevoel bij thuiskomst. Wanneer je kiest voor een buitenlamp met sensor, bespaar je tot wel tien euro per jaar aan energiekosten.

Pak je het liever rigoureuzer aan? Met tal van maatregelen kan DCZ jouw woning structureel energiezuiniger maken en jouw besparing naar honderden euro’s per jaar brengen. Meer weten? Bekijk dan al onze oplossingen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen