Bespaartip 22: Gebruik ledlampen in de hal en overloop!

Uit recent onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt, dat onze portemonnee de grootste prikkel is om zuinig met energie om te gaan. DCZ helpt jou daar graag bij door bespaartips met je te delen.Vandaag tip 22: Gebruik ledlampen in de hal en overloop!

Het eerste wat je visite ziet bij binnenkomst, is de hal. Daarom is het belangrijk dat deze ontvangstruimte, net als de overloop, goed verlicht is en een gastvrije sfeer overbrengt. De hal en overloop verbinden vaak diverse ruimten in een woning met elkaar. Voor jezelf is het daarom ook fijn dat beide vertrekken goed verlicht zijn. Zo kun jij ’s avonds veilig door jouw huis lopen.

Omdat de lampen in de hal en overloop vaak langdurig branden, kost dat veel energie. Wil je hierop besparen? Plaats dan spaar- of ledlampen in plaats van gloeilampen in de hal en overloop. Op die manier bespaar je zes euro per jaar en kun je toch de hele avond veilig heen en weer lopen in je eigen huis.

Pak je het liever rigoureuzer aan? Met tal van maatregelen kan DCZ jouw woning structureel energiezuiniger maken en jouw besparing naar honderden euro’s per jaar brengen. Meer weten? Bekijk dan al onze oplossingen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen