Bespaartip 26: Gebruik radiatorfolie!

Uit recent onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt, dat onze portemonnee de grootste prikkel is om zuinig met energie om te gaan. DCZ helpt jou daar graag bij door bespaartips met je te delen.Vandaag tip 26: Gebruik radiatorfolie!

Heb jij radiatoren die geplaatst zijn voor slecht geïsoleerde buitenmuren of ramen? De radiatoren warmen in zo’n geval de buitenmuren op, die deze warmte vervolgens afgeven naar buiten. Hierdoor verlies je mogelijk een groot deel van de warmte in huis. Om dit te voorkomen, kun je radiatorfolie aan de achterkant van de radiatoren aanbrengen.

De warmtestraling naar buiten toe vermindert hierdoor met 75 tot 90 procent. Afhankelijk van het aantal radiatoren, het soort radiatorfolie en de plaatsing hiervan kun je tussen de vijftig en honderd euro per jaar besparen op je energierekening.

Pak je het liever rigoureuzer aan? Met tal van maatregelen kan DCZ jouw woning structureel energiezuiniger maken en jouw besparing naar honderden euro’s per jaar brengen. Meer weten? Bekijk dan al onze oplossingen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen