Bespaartip 27: Gebruik een intelligent strijkijzer!

Uit recent onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt, dat onze portemonnee de grootste prikkel is om zuinig met energie om te gaan. DCZ helpt jou daar graag bij door bespaartips met je te delen.Vandaag tip 27: Gebruik een intelligent strijkijzer!

De meeste huishoudens in Nederland beschikken over een strijkijzer en een strijkplank. Terwijl de een deze huishoudartikelen dagelijks gebruikt, gebruikt de ander ze alleen voor overhemden en bloesjes. Wanneer je regelmatig strijkt, is het verstandig om een intelligent strijkijzer te gebruiken. Deze schakelt zichzelf uit, waardoor hij minder elektriciteit gebruikt dan de normale variant.

Het gebruik van een intelligent strijkijzer is voordeliger en bespaart je gemiddeld tot tien euro per jaar. Strijk je niet zo vaak en vind je het daarom niet nodig om een intelligent strijkijzer te kopen? Gebruik dan een reflecterend strijkovertrek. Deze zorgt er ook voor dat je minder energie gebruikt, zodat je energierekening lager is.

Pak je het liever rigoureuzer aan? Met tal van maatregelen kan DCZ jouw woning structureel energiezuiniger maken en jouw besparing naar honderden euro’s per jaar brengen. Meer weten? Bekijk dan al onze oplossingen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen