​Bespaartip 6: Laat de tv niet op stand-by staan!

Uit recent onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt, dat onze portemonnee de grootste prikkel is om zuinig met energie om te gaan. DCZ helpt jou daar graag bij door bespaartips met je te delen. Vandaag tip 5: Laat de tv niet op stand-by staan!

Nog even op het uitknopje van uw afstandsbediening drukken, en dan hup naar bed. Het is een routine van miljoenen Nederlanders. Blijf je dat ook doen als we jou vertellen dat je alleen door de stekker van je tv uit het stopcontact te halen zo’n 35 euro per jaar bespaart?

Apparaten die op stand-by staan, vragen namelijk ook stroom. Denk naast je tv bijvoorbeeld ook maar eens aan jouw magnetron, lampen of laptop. Een gemiddeld huishouden kan rond de zestig tot negentig euro per jaar besparen door elektrische apparaten uit het stopcontact te halen.

Pak je het liever rigoureuzer aan? Met tal van maatregelen kan DCZ jouw woning structureel energiezuiniger maken en jouw besparing naar honderden euro’s per jaar brengen. Meer weten? Bekijk dan al onze oplossingen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen