DCZ en Energiek Zwartewaterland organiseren Energiebespaarmarkt op 22 januari

Op dinsdag 22 januari vindt er van 18.00 tot 21.00 uur een Energiebespaarmarkt plaats in De Sluuspoort in Zwartsluis. Tijdens deze markt kun je als inwoner van Zwartsluis een gratis energiescan voor jouw woning aanvragen en je laten informeren over de mogelijkheden om goedkoper, comfortabeler en milieuvriendelijker te wonen.

Duurzame oplossingen

De Energiebespaarmarkt is een gezamenlijk initiatief van energiecoöperatie Energiek Zwartewaterland en DCZ. De duurzaamheidspecialist uit Overijssel verbindt zeven energiezuinigheidbedrijven met elkaar. Alle zeven zijn ze vertegenwoordigd op de markt om je voor te lichten over alle voordelen van duurzame oplossingen zoals spouwmuur-, dak-, bodem- en vloerisolatie, hoogrendementglas, zonnepanelen, HR-ketels, warmtepompen en mechanische ventilatieboxen.

Gratis energiescan

De duurzaamheidpartners van DCZ hebben elk hun eigen specialisme. De rol die DCZ speelt, is om al die krachten te bundelen per woning. Om te kijken welke maatregelen nodig zijn om jouw huis energiezuiniger, comfortabeler en milieuvriendelijker te maken, voert DCZ eerst een energiescan uit op je woning. Inwoners van Zwartsluis die de Energiebespaarmarkt bezoeken, kunnen deze scan en het daaruit voortvloeiende advies gratis aanvragen.

Subsidiemogelijkheden in kaart

Voor welke subsidiemogelijkheden en leningen je in aanmerking komt, neemt DCZ in dit voorstel mee. De duurzaamheidsspecialist kan dit doen, omdat ze nauw samenwerkt met overheden, zoals de energiecoöperatie Energiek Zwartewaterland en Provincie Overijssel. Mocht je besluiten jouw huis duurzamer te maken, schakelt DCZ de benodigde energiezuinigheidsbedrijven in en coördineert ze alle uitvoerende werkzaamheden. Zo neemt DCZ je met een heldere werkwijze alle zorg uit handen.

Op weg naar duurzaam wonen

De Energiebespaarmarkt kan jouw startpunt zijn op weg naar duurzaam wonen. Nu al benieuwd welke energiemaatregelen mogelijk zijn? Hier kun je alvast inspiratie opdoen. Benieuwd naar ervaringen van mensen die dit al hebben gedaan? Bekijk hier hun verhalen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen