Energieverbruik warmtepomp verminderen met De Elga Ace Hybride warmtepomp

Je cv-ketel werkt nog prima en is nog lang niet aan vervanging toe. Maar eigenlijk zou je toch liever voor een duurzamere oplossing gaan om jouw huis te verwarmen. Herken je die spagaat? Vanaf mei 2020 is die tweestrijd voorbij. Dan is De Elga Ace leverbaar in Nederland. Een hybride warmtepomp van Remeha die samenwerkt met elk merk cv-ketel en thermostaat.

OpenTherm-aansturing

Met een hybride warmtepomp haal je warmte uit de buitenlucht, die je gebruikt voor de verwarming van je woning. En wanneer je zo’n hybride warmtepomp combineert met een cv-ketel ontstaat er een gecombineerde installatie. Dat is met De Elga Ace niet anders. Maar De Elga Ace maakt hét verschil met haar OpenTherm aansturing, dat cv-ketels en thermostaten van verschillende merken toch onderling met elkaar laat communiceren.

Energieverbruik warmtepomp: tot wel 25% besparen

Dat zorgt niet alleen voor veel minder investeringskosten, maar ook dat jouw cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Sterker nog, je cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld voor bijverwarming op extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan door het energieverbruik van deze warmtepomp de besparing op je energierekening oplopen tot wel 25%. Ongeacht jouw woningtype. Want of je nou vloerverwarming, radiatoren, of beide hebt: besparen op gasverbruik lukt altijd met De Elga Ace.

Ideale eerste stap

Zoals gezegd is De Elga Ace te combineren met elk merk cv-ketel. Of deze nu middels aan/uit of modulair wordt aangestuurd, de Elga Ace zorgt altijd voor een optimale samenwerking met de cv-ketel en thermostaat. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft dus pas als deze echt afgeschreven is. Hiermee is de Elga Ace een mooie eerste stap in de verduurzaming van elke bestaande woning.

Voordelen van De Elga Ace op een rijtje:

  • Besparing op energiekosten
  • Duurzame investering met gegarandeerde CO2-reductie
  • Hoog wooncomfort
  • Optimale regeling van cv-ketel en hybride warmtepomp
  • Geschikt voor elke woning, vrijwel elke HR cv-ketel en elk afgiftesysteem
  • Installatie in 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
  • Neemt weinig ruimte in door het compacte formaat
  • Waardevermeerdering van de woning
  • Overheidssubsidie

Met tal van maatregelen kan DCZ jouw woning structureel energiezuiniger maken en jouw besparing naar honderden euro’s per jaar brengen. Dat doen we in samenwerking met de provincie Overijssel, gemeente Zwartewaterland, Steenwijkerland, Energiek Zwartewaterland en de Rabobank. Meer weten? Bekijk dan al onze oplossingen! DCZ helpt je graag!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen