Succesvolle informatieavond van DCZ en Energieloket Duurzaam Steenwijkerland

Ook in Steenwijkerwold is er volop interesse voor energiezuinig en comfortabel wonen. Gisterenavond kwamen tientallen inwoners uit de gemeente Steenwijkerland naar de informatieavond van duurzaamheidsspecialist DCZ en het Energieloket Duurzaam Steenwijkerland. Deze avond vond plaats in het multifunctioneel centrum Hoogthij in Steenwijkerwold.

DCZ-energieadviseur Egbert Brouwer kijkt tevreden terug op de informatieavond in Steenwijkerwold: “Net als bij de informatieavonden in andere gemeenten, hadden we een zaal vol belangstellenden die zich lieten bijpraten over energiebesparende en comfort-verhogende woonmaatregelen.”

Samen met het Energieloket Duurzaam Steenwijkerland en de aangesloten energieadviseurs en uitvoerende bedrijven in de regio organiseerde DCZ de informatieavond ‘Energiezuinig en comfortabel wonen’. Het doel van de avond was om particuliere woningeigenaren in Steenwijkerland te helpen om hun energieverbruik te verlagen en hun wooncomfort te verbeteren. Het initiatief van DCZ wordt ondersteund door de provincie Overijssel.

Als dank bood DCZ alle serieuze belangstellenden een gratis energiescan voor hun woning aan. De inwoners die zich hiervoor aangemeld hebben, krijgen binnenkort bezoek van DCZ. Wil je meer weten? Ga naar onze oplossingen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen