Familie Bosman, Hasselt

Het echtpaar Bosman uit Hasselt woont al 40 jaar in dezelfde woning en wil dit ook het liefst zo lang mogelijk blijven doen. Hiervoor hebben ze inmiddels al diverse maatregelen getroffen.


Meneer Bosman legt uit: “Nu we wat ouder worden hebben we onze woning dusdanig laten aanpassen, dat we in principe niet meer naar boven hoeven. We hebben behoefte aan een woning die van alle gemakken is voorzien, ook op het gebied van duurzaamheid.”

Zonnepanelen en spouwmuurisolatie

Het echtpaar koos daarom onder andere voor zonnepanelen en het isoleren van de spouwmuren, die binnen een dag door DCZ werden gerealiseerd. Ze zijn erg tevreden over het contact met Egbert Brouwer gedurende het proces. “We wilden alle werkzaamheden het liefst vóór 2018 achter de rug hebben. Na het eerste gesprek met Egbert werden we de volgende dag al gebeld om afspraken te maken; erg fijn om zo te kunnen doorpakken!”

Benieuwd hoe DCZ jouw woning ook kan verduurzamen en je daarbij alle zorg uit handen kan nemen? Op 29 mei is er een gratis informatieavond in Hasselt. Al eerder meer weten? Vraag de gratis energiescan aan.

Actueel Nieuws & referenties

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen