Familie Joling, Hasselt

De familie Joling uit Hasselt besloot het nuttige (besparen) met het aangename (wooncomfort) te combineren. Ze verduurzaamden hun woning met spouwisolatie, vloerisolatie en zonnepanelen. “Die maatregelen leveren niet alleen financieel wat op” zegt meneer Joling. “Ons wooncomfort is ook toegenomen en het is ook nog eens veel beter voor de natuur.”

Snelle service

“Via mijn broer zijn wij in contact gekomen met DCZ. Hij had maatregelen bij hem thuis laten uitvoeren en dat beviel hem erg goed. Omdat hij zo enthousiast was, ben ik naar een informatieavond in Hasselt geweest. Egbert Brouwer van DCZ vertelde daar over de mogelijkheden van duurzaam wonen”, zegt meneer Joling, waarop mevrouw Joling aanvult: “Toen we hadden besloten om de muren en vloer te laten isoleren en zonnepanelen op het dak te leggen, was ik zwanger van ons tweede kindje. Dankzij Egbert Brouwer waren alle maatregelen uitgevoerd voordat ons dochtertje geboren werd. Dat het zo snel geregeld kon worden, was echt ontzettend fijn!”

Een eigen goudmijntje

“In de zomer wordt het hier wel vijftig graden”, zegt mevrouw Joling terwijl ze op de bank in de woonkamer plaatsneemt. “Aan deze kant van het huis hebben we de hele dag volop zon, daarom raadde Egbert Brouwer ons aan om op die kant van het dak zonnepanelen te leggen.” In 2019 kwam DCZ deze panelen bij de familie Joling plaatsen. “Nu hebben we ons eigen goudmijntje”, lacht mevrouw Joling. “De maatregelen leveren ons financieel echt heel wat op. Zo betaalden we voorheen 169 euro per maand, en nu voor de komende drie maanden maar 6 euro. Dat scheelt nogal.”

Fijne samenwerking

Omdat mevrouw Joling net met zwangerschapsverlof was toen DCZ de duurzaamheidsmaatregelen aanbracht, was zij thuis. “Ze werkten heel netjes, waren ontzettend vriendelijk en ruimden alles weer netjes op voordat ze vertrokken”, herinnert mevrouw Joling zich. “Wij zijn echt heel tevreden over de fijne samenwerking met DCZ en over wat dat ons heeft opgeleverd.”

Net als de familie Joling ook meer wooncomfort en een lagere energierekening? Kom naar één van onze gratis informatieavonden of vraag direct een gratis energiescan aan.

Actueel Nieuws & referenties

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen