Familie Paulus, Steenwijk

De Familie Paulus uit Steenwijk heeft naast de mv-box en zonnepanelen ook gekozen voor bodem- en dakisolatie van DCZ.


Meneer Paulus legt uit dat de subsidie die ze hiervoor ontvingen erg belangrijk was bij de keuze voor verduurzaming. “Dat gaf voor ons absoluut de doorslag. Het verduurzamen van woningen is belangrijk, maar helaas niet altijd betaalbaar voor iedereen. Daarom is het fijn dat deze subsidies bestaan. Zo wordt een duurzame woning voor iedereen mogelijk gemaakt!”

DCZ ondersteunde de familie bij de verschillende keuzes die er zijn. Er werd een uitgebreid advies gemaakt en dankzij de partners van DCZ kon voor alle maatregelen meteen een aantal offertes worden uitgebracht. Egbert Brouwer kon de familie daarbij adviseren en ze een onafhankelijke maatwerkoplossing bieden dankzij de 'alles-onder-een-dak' formule van DCZ.

Net als de familie Paulus gebruikmaken van de kennis en ervaring van DCZ? Vraag de gratis energiescan aan of bekijk de mogelijke oplossingen.

Actueel Nieuws & referenties

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen