Jan Hollegien, Zwolle

Tijdens de gratis bewonersavond in multifunctioneel centrum De Bolder liet Jan Hollegien zich informeren over duurzaam wonen. “Ik had me er wel eens in verdiept en had ook al zonnepanelen op mijn huis liggen, maar tijdens deze avond heb ik me laten vertellen welke mogelijkheden er nog meer zijn om energie, en dus geld te besparen. Ik kwam daar in contact met Egbert Brouwer. Dat heeft geresulteerd in de maatregelen die ik heb genomen”, vertelt meneer Hollegien.

HR-glas, spouwmuur- en vloerisolatie

Naar aanleiding van de bijeenkomst in De Bolder liet meneer Hollegien een gratis energiescan uitvoeren door DCZ. Daaruit werd al snel duidelijk welke maatregelen hem de meeste besparing en comfort op zouden leverden. “Spouwmuurisolatie, vloerisolatie en hoogrendementsglas”, somt meneer Hollegien op. “Het HR-glas was echt noodzakelijk, want het glas in mijn serre was lek. Maar de vloer- en spouwmuurisolatie heb ik met name gedaan om het comfort te verhogen. Daarnaast kon ik zo ook mijn stroomkosten beperken.”

Geld besparend en meer comfort

“Nadat ik een afspraak had gemaakt om de maatregelen uit te voeren, kwamen de mannen van DCZ op de afgesproken datum het geplande werk verrichten. Het contact verliep soepel en de klus was zo geklaard” vertelt Jan. “Voorheen had ik in de kamer en serre altijd wel wat trek. Nu is het veel behaaglijker. Niet alleen in de woonkamer, maar in het hele huis. Daar ben ik erg blij mee! Daarnaast heeft het mij financieel ook nog een centje opgeleverd, dus ik ben een tevreden man!”

Wilt u net als Jan Hollegien ook meer wooncomfort en een lagere energierekening? Kom naar één van onze gratis informatieavonden of vraag direct een gratis energiescan aan.

Actueel Nieuws & referenties

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen