Meneer Van der Maar, Zwolle

In een van de Zwolse weekbladen zag meneer Van der Maar een advertentie over een bijeenkomst in Wijkcentrum ‘De Bolder’. “Daar ben ik naartoe gegaan. Tijdens de bijeenkomst voelde ik al meteen dat DCZ een betrouwbare partner is. Samen met de gemeente en een aantal installatiebedrijven hadden zij deze avond georganiseerd. Iets wat ik erg prettig vond. Zo kon ik aan de medewerkers van de verschillende installatiebedrijven vragen stellen en gaf de gemeente mij een vertrouwd gevoel. Al met al was het een goede avond, waarna wij besloten om de samenwerking met DCZ aan te gaan.”

HR-glas en vloerisolatie

“Nadat Egbert Brouwer van DCZ een rapport had laten maken van onze woning, kwam hij langs om deze te bespreken. Hij legde het bladzijde voor bladzijde keurig uit, heel fijn!” Samen kwamen Egbert en meneer Van der Maar tot de conclusie dat HR-glas en vloerisolatie het meest effectief zijn voor de woning van de familie Van der Maar. “Daarnaast hebben we ook dakisolatie, spouwmuurisolatie en zonnepanelen overwogen, maar we besloten om dat voorlopig toch niet te doen. Gezien onze leeftijd was het te kostbaar.”

Plezierig wonen in een 42 jaar oude woning

Meneer van der Maar vertelt dat hij de maatregelen niet alleen heeft laten uitvoeren om energie te besparen, maar ook om het wooncomfort van de familie te verhogen. “Onze woning is van 1977, dat betekent dat onze woning al 42 jaar oud is”, rekent meneer Van der Maar snel uit. “De meeste woningen zijn na veertig jaar afgeschreven, die van ons niet. Met de duurzaamheidsmaatregelen van DCZ besparen we namelijk niet alleen op onze energierekening, maar gaven we ook weer wat meer waarde aan ons huis en verhoogden we ons wooncomfort. Dankzij de vloerisolatie hebben we weer lekker warme voeten in de winter en dankzij het HR-glas hebben we minder last van het geluid. Ja, we kunnen hier nu dankzij DCZ toch weer met meer plezier wonen.”

Wilt u net als meneer Van der Maar ook meer wooncomfort en een lagere energierekening? Kom naar één van onze gratis informatieavonden of vraag direct een gratis energiescan aan.

Actueel Nieuws & referenties

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen