Informatieavond Zwartsluis

Ook zo benieuwd wat je als bewoner van Zwartsluis kunt besparen op je energie? En aan comfort kunt winnen? Tijdens de gratis informatieavond op dinsdag 12 juni vertellen wij je er alles over.

Tijdens deze bewonersavond in De Sluuspoort vertellen wij je welke mogelijkheden er zijn om dankzij DCZ te profiteren van een lagere energierekening én meer comfort in huis. En dat alles dankzij de 'alles-onder-één-dak' aanpak van DCZ.


Benieuwd hoe goed jouw woning geïsoleerd is?

Onder het genot van een kopje koffie of thee laten wij je met plezier zien wat voor mogelijkheden er zijn om jouw woning beter te isoleren, efficiënter te verwarmen en bovendien comfortabeler te maken. Bovendien laten wij tijdens de avond de resultaten zien van een infraroodmeting die wij hebben uitgevoerd in jouw buurt. Benieuwd hoe goed jouw woning geïsoleerd is?

Tijd en locatie

De bewonersavond start om 19.00 uur in Sluuspoort. Misschien zit jij er straks net als de familie Schraa ook wel heerlijk comfortabel bij.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Benieuwd hoe jij geld kunt besparen met een duurzame woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij werken samen met:
Mede mogelijk gemaakt door:
Ontdek hoeveel jij kan besparen »
aanspreekpunt aarde bellen bodemisolatie checkmark cv_ketel dakisolatie duurzaam-verbouwen euro formulier glas hart home mailen spouwmuurisolatie ventilatiebox vloerisolatie warmtepomp zonnepanelen